video

GG wellbeing: Pogledajte kako smo se proveli u zen oazi u centru grada

04. travanj 2024.

Fotografija: Biljana Blivajs/CROPIX

Dora Ivanović

Na promociju novog magazina Gloria Glam stigle su brojne poznate dame, a mogle su uživati u opuštanju i razgovorima o važnosti brige za sebe.

U suradnji Glorije Glam i brendova Materia, Biotherm te Nutrilife centra, zagrebačka pop-up Galerija Kaptol na jedan je dan pretvorena u pravu zen oazu - s jastucima i mekim tepisima na podu, uz tople i hladne matcha napitke te posebno osmišljeni program opuštanja. Wellness i feng shui savjetnica Lea Gobo, naime, okupljene je glumice, influencerice, modne dizajnerice - pa i američku ambasadoricu Nathalie Rayes – vodila kroz relaksirajuću zvučnu kupku.

Sve je to bila više nego dobra priprema za iskren ženski razgovor: PR menadžerica Ivana Petković Čevra, nutricionistica Ivana Barišić i poduzetnica Maja Blažević otkrile su što ih čini sretnima te kako svakodnevnim zdravim navikama povećavaju kvalitetu vlastitog života. Kao majke i zaposlene žene priznale su da im je ponekad jako teško pronaći vrijeme za sebe. No, složile su se, to je ključno ako žele da su ljudi koji ih okružuju sretni i zadovoljni.

"Možemo voljeti druge tek kad volimo sebe. Žene su sklone samokritici, osjećaju krivnju, predbacujemo si da smo nešto propustile... Moramo postati nježnije prema sebi", zaključila je Maja Blažević iz Materije.

Uz Materijine tople i hladne matcha napitke listao se novi broj luksuznog magazina Gloria Glam koji ovaj put ima dvije naslovnice, a krase ih mladi, talentirani glumci Maja Jurić i Lazar Dragojević. Proljetno izdanje magazina ima više od 200 stranica uzbudljivog sadržaja, a na dar se dobiva Sisley Phyto - Lip Twist Matte balzam za usne.